Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Hankekoordinaattori

syys 17. 2024 16:08 | Avoimet työpaikat

Muonion kunnan sivistyspalveluihin haetaan hankekoordinaattoria ajalle 1.11.2024 – 31.7.2025 Kahdeksan vuodenajan Muonio – Lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen luontoon ja paikalliseen kulttuuriin perustuvan yhteisen tekemisen kautta -hankkeeseen.

Muonion kunnan sivistyspalveluihin haetaan hankekoordinaattoria ajalle 1.11.2024 - 31.7.2025 Kahdeksan vuodenajan Muonio - Lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen luontoon ja paikalliseen kulttuuriin perustuvan yhteisen tekemisen kautta -hankkeeseen.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöömme.

Hankkeen tavoitteena on lisätä oppilaiden osallisuuden ja oppimisen kokemuksia sekä motivoida koulunkäyntiin luontoon ja paikalliseen kulttuuriin perustuvan yhteisöllisen tekemisen kautta. Hankekoordinaattorin tehtäväkuvaan kuuluu hankekokonaisuuden koordinointi, aikataulutus, hallinnointi (mm. maksatushakemukset, talous ja hankinnat, ohjausryhmätyöskentely), raportointi ja dokumentointi sekä rahoittajan yhteyshenkilönä toimiminen. Hankekoordinaattori organisoi ja toteuttaa yhteistyössä yhteistyötahojen kanssa toteutettavan opetuksen, tapahtumat ja muun toiminnan siten, että hankkeen jälkeen toiminta jatkuu varhaiskasvatuksesta peruskoulun loppuun ja sisällytetään yhtenäiskoulun lukuvuosisuunnitelmaan. Hankeen toiminta-aika on 1.11.2024 - 31.7.2025, mutta hankkeelle ollaan hakemassa jatkoaikaa 31.10.2025 asti. Hankkeen aikana saadaan lukuvuoden mittainen suunnitelma toteutettua ja dokumentoitua jatkoa varten.

Projektikoordinaattorin tehtävään valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää huolellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oppimis- ja paineensietokykyä. Lisäksi toimiminen ryhmien kanssa luonnossa ja vahva luontokasvatuksellinen osaaminen ovat taitoja, joita tehtävässä onnistuminen vaatii. Odotamme hakijalta hyvää hanketyön ja toimintaympäristön tuntemusta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiuksia sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme monialaista osaamista, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.

Palkkaus KVTES:n mukaan (01ASI040 3166,95 e/kk sis. TVA, 100% työaika). Käytössä on liukuva työaika ja viikkotyöaika on 36,25h (toimistotyöaika). Työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä, mutta pääsääntöisesti työ vaatii paikallaoloa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 2.10.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pyritään järjestämään viikolla 40-41.

Lisätietoja tehtävästä antaa
perusopetuksen apulaisjohtaja Saila Leukumaa-Autto, puh. 040 4895 137
perusopetuksen rehtori Jonne Lehto, puh. 040 489 5190

Takaisin