Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Latukoneen kuljettaja

heinä 17. 2024 15:30 | Avoimet työpaikat

Muonion kunta hakee latukoneen kuljettajaa

Muonion kunnan elinvoimapalvelut hakee latukoneen kuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu elinvoimapalveluiden reitit ja liikuntapaikat -yksikköön, jonka vastuulla on reittien ja ulkoliikuntapaikkojen hoito ja ylläpito.

Reittien hoidosta vastaa tiimi, joka huolehtii Muonion latu- ja kelkkareittien sekä talvipolkujen ylläpidosta talvikaudella sekä vastaa kesäkauden pohjaus- ja raivaustöistä. Tiimiin kuuluu liikuntapaikkojen hoitaja(t) sekä reittivastaava yhdessä muiden latukoneen kuljettajien kanssa. Työalueesi kattaa koko Muonion kunnan alueen reitistön talvikaudella, sekä suurimman osan kesäkauden ulkoilureiteistä. 

Latukoneen kuljettajan työtehtäviin kuuluvat pääasiassa reittien raivaamiset ja pohjaaminen moottorikelkoilla, kelkkareittien talvikunnossapito ja latujen teko latukoneella sekä kaluston huolto- ja ylläpitotyöt. Tiimi huolehtii reittitöiden lisäksi kalustosta ja muun muassa jääkiekkokaukalon jäädytyksestä ja urheilukenttien lanauksesta. Käytössämme on kaksi PistenBully 100 -latukonetta sekä moottorikelkka lanoineen.

Tehtävässä tarvitaan sekä hyvää fyysistä kuntoa että palvelu- ja kehitysmyönteistä asennetta. Tyypillisesti talvet Muoniossa ovat olosuhteiltaan äärimmäisiä ja talvet kestävät 6-7 kuukautta. Talvikaudella työtunteja latukoneen hytissä kertyy runsaasti ja vastapainoksi tuntipankkiin kertynyttä vapaa-aikaa pääsee viettämään ennen kaikkea yöttömän yön kesässä. Tehtävä sisältää viikonloppu-, ilta-, ja sunnuntaitöitä, harvakseltaan voi olla myös yötöitä.

Vaadimme hakijalta vähintään B-luokan ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Eduksi luemme alaan liittyvät koulutukset, aikaisemman työkokemuksen latukoneen ja moottorikelkan kuljettamisesta sekä ajoneuvojen huoltotehtävistä.

Palkkaus kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan 2 682,42 €/ kk (peruspalkka 2048,64 € + TVA 633,78 €). Työkokemuksen perusteella maksetaan lisäksi ammattialalisä (0, 4 tai 8 %).

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työhön valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Takaisin