Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Vs. kunnossapitopäällikkö

kesä 24. 2024 16:17 | Avoimet työpaikat

Vs. kunnossapitopäällikkö

Muonion kunnan elinvoimapalvelut hakee vs. kunnossapitopäällikköä 10 kuukauden työsuhteeseen.

Vs. kunnossapitopäällikkö hoitaa kunnossapitopäällikön tehtäviä kunnes vakituinen kunnossapitopäällikkö palaa hoitamaan virkaansa. Vakituisen kunnossapitopäällikön palatessa hoitamaan virkaansa siirtyy vs. kunnossapitopäällikkö hoitamaan kunnan investointeja (mm. kunnanvirasto).

Kunnossapitopäällikkö vastaa kiinteistö- ja tiepalvelut -tehtäväalueesta, talouden suunnittelusta sekä johtaa ja kehittää toimintaa kunnanhallituksen, lautakunnan ja palvelualuejohtajan alaisuudessa. Kunnossapitopäällikön alaisuuteen kuuluu 4 kiinteistönhoitajaa (joista yksi lähiesimies) ja 1 kirvesmies. Tiimiin kuuluu myös toimistosihteeri, joka hoitaa asuntovuokrauksen sihteerin tehtävät.

Kunnossapitopäällikkö päättää asuntojen ja tilojen vuokrasopimuksista, yksityistieavustuksista, kunnan toimivaltaisena viranomaisena ajoneuvojen siirtämisestä ja tieliikennelain mukaisista kunnan määräysvallassa olevista ohjauslaitteista,

Kunnossapitopäällikön tehtäviin kuuluu kunnan kiinteistöjen, katujen ja yleisten alueiden kunnossapidon tarveharkinta ja toteutus, kunnossapitoon liittyvien urakoiden hankinta ja valvonta. Kunnossapitopäällikkö avustaa organisaation muita toimijoita teknisissä asioissa (kustannusarviot yms.) hankkeiden ja projektien valmistelussa.

Kiinteistö- ja tiepalveluihin kuuluu kunnan toimitiloja n. 14 000 brm2, asuntoja n. 6 500 brm2 ja kaavateitä n. 22 km.

Kunnossapitopäällikön kelpoisuusehtona on alan soveltuva korkeakoulututkinto (AMK), tai aiempi rakennusalan teknikon tutkinto (rakennusmestari) sekä hyvä suomen kielen taito. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ICT-taitoja sekä kykyä oma-aloitteeseen työskentelyyn ja paineensietokykyä.

Kokemus vastaavista julkishallinnon tehtävistä ja toimiminen rakennusalan työnjohto- / rakennuttajatehtävissä katsotaan eduksi, erityisesti korjausrakentamisen osalta. Arvostamme myös talotekniikan tuntemusta.

Käytössä on liukuva työaika ja viikkotyöaika on 36,25h (toimistotyöaika). Työtä on myös mahdollista tehdä osin myös etänä, mutta pääsääntöisesti työ vaatii paikallaoloa.

Kunnossapitopäällikön sijaistaa rakennustarkastajaa mahdollisuuksien mukaan.

Tarjoamme ihmisläheisen työpaikan, jossa kannustetaan kehittämään ja kokeilemaan uutta. Olemme tottuneet tekemään yhdessä ja auttamaan toinen toisiamme. Avustamme asunnon löytämisessä.

Työsuhteessa noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Takaisin